ERZURUM / HINIS - Halil Çavuş İlkokulu

Ara

3.sınıflarımız, görsel sanatlar dersinde yine harika eserler çıkardılar ve sınıflarında sergilediler.

Ara

3.sınıflarımız, dijital araçları kullanarak çarpım tablosunu keyifle öğrendiler.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA ÖĞRETMEN OLMANIN GURURUNU YAŞADIK. BAŞTA BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE ŞEHİT OLAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİNE SÜRPRİZ HAZIRLAYARAK OKULUMUZU RENKLENDİRDİLER.

Kas

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da Atamızın ebediyete intikal edişini rahmet ve minnetle andık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu anma programı ve koroda atamızı ve silah arkadaşlarını andık. 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.yılını coşkuyla kutladık. İstiklal Marşı ve Gençiğe Hitabe oratoryosu ve gösteriler düzenlendi, şiirler okundu, günün anlam ve önemi okul müdürümüz MEHMET EMİN AKSOY tarafından okundu. Nice 100 yaşlara..

Ekm

3.sınıflarımız, evrensel değerleri konu alan bir etkinlik hazırladır ve derslerinde değerlerin önemi vurgulandı ve duygular canlandırıldı.

Ekm

3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı yaratıcı fikirleri yansıttıkları sulu boya çalışmamız keyifle geçti.

Ekm

Aslıhan Öğretmenimiz, anaokul çocuklarımızın içindeki sanatçıyı ortaya çıkaracak etkinliklerle öğrencilerimizi heyecanladırdı. Bireysel ve toplu çalışmayı öğrenen öğrencilerimiz yaratıcı eserlerini sergiledi.

Eyl

Uzun bir aradan sonra okulumuza kavuştuk, öğrencilerimizle yaz tatili değerlendirmesi yaptıktan sonra etkinliklerimize geçtik.

Haz

Öğrencilerimiz karnelerini aldılar ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haz

Öğretmenlerimizle sene sonu etkinliği olarak Muş gezisi yaptık. Tarihi yerler gezildi ve sene sonu yorgunluğu atılmış oldu.

Haz

Anaokul öğrenicilerimiz Aslıhan Öğretmenleriyle piknikte doğanın keyfini çıkardılar.

Haz

Anaokul öğrencilerimiz, böcek türlerini öğrendikten sonra doğada incelemeye çıktılar ve buna uygun etkinliğimizi tamamladılar.

Haz

Akıllı tahtalarımızın takılmasından sonra öğrencilerimi, web araçlarının kullanımını öğrendiler. İnteraktif ders sayesinde bütün öğrencilerimiz derse katılım sağladılar.

Haz

İlçemizden doktorlarımız göz tarama testi yaptılar ve sonuçlara göre öğrencilerimizi hastaneye yönlendirdiler.