ERZURUM / HINIS - Halil Çavuş İlkokulu

Nis

CUMHURİYETİMİZİN 100.YAŞINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK. DANS GÖSTERİLERİ, ORATORYO, ŞİİRLER VE TÜRKÜLER BAYRAMIMIZI RENKLENDİRDİ.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAMDA ŞİİRLER OKUNDU, TÜRKÜLER SÖYLENDİ.  AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜ 103. YILINI KUTLADIK.

Mrt

Mini mini 1'lerimiz okumaya geçtiler. Büşra Öğretmenimiz, öğrencileriyle OKUMA BAYRAMI  yapmıştır ve öğrencilerimizde unutulmaz anılar bırakmıştır.

Şbt

4.sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde mıknatısların hareketliliğini deney şeklinde öğrenndiler. Sosyal Bilgiler dersinde ise cepheleri öğrendiler.

Şbt

Serbest etkinklerimizde öğrencilerimiz, eğitici filmler izliyor, oyunlar üretiyor ve ders içi etkinliklere materyal hazırlıyorlar.

Şbt

Öğrencilerimiz, Türkçe dersinde dilimizin söz varlığını daha iyi anlamak için deyimlerimizi görselleştirdiler. Hem eğlendik hem öğrendik.

Şbt

Öğrencilerimiz el becerilerini geliştirmek için bileklik yapımına başladılar. Psikomotor becerilerinin gelişmesinde önemli bir katkı sağladılar.

Şbt

3.sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde ses dalgalarının nasıl yayıldığını görmek için deney yaptılar, somutlaştırarak öğrenim devam ediyor.

Ock

Karnelerimizi aldık, kısa bir moladan sonra devam edeceğiz :)

Ock

Öğrencilerimiz, kuvvetin şekil değiştirme etkisini incelemek için şapkalar tasarladılar. Kelimelerle doğru-yanlış oyunları tasarlayıp yaparak ve yaşayarak öğrendiler.

Ock

Sabırsızlıkla beklediğimiz kar yağdı ve öğrencilerimizle karın keyfini çıkardık.

Ock

Erzurum'da başlayan projemiz ilçemizde de devam ediyor. Öğrencilerimiz, tarihte yer etmiş kahraman ve başarılı insanlarımızı canlandırıyor, okuyor, öğreniyor. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz, mill değerlermizi hep hatırlayıp yaşatacaklardır. Proje için ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NE  teşekkür ederiz.

Ara

Anaokul öğrencilerimiz, öğretmenleriyle yoğurt mayalamayı öğrendiler, velilerimiz de yardımcı oldular. Keyifli ve verimli bir gün geçirdik.

Ara

Öğrencilerimiz yerli malı haftasını el yapımı ve yerli ürünler hazırlayarak birlikte paylaştılar. Tasarrufun ve yerli malının önemi kavrandı.