ERZURUM / HINIS - Halil Çavuş İlkokulu

Haz

Köyümüze bahar gelince öğrencilerimiz baharın tadını doğada koşarak ve eğlenerek geçirdiler.

May

3.sınıf öğrencilerimiz Annaler Günü etkinliği hazırladılar ve annelerine şiirler yazdılar.

May

4.sınıf öğrencilerimiz geometrik şekiller yaptılar.

May

2.sınıf öğrencilerimiz bugün tıhumlarımızı ektiler ve büyümelerini izleyecekler.

May

23 Nisan Ulusual Egemenlik ve Çocuk Bayramında okulumuz öğrencileri bölgelermizin halk danslarını sergiledir.

May

3.sınıf öğrencilerimizle Okuma Çemberi oluşturduk ve güneşli havada kitaplarımızı okuduk.

May

2.sınıflarımızda Serbest Etkinlilk saatimizde öğrencilerimizle eğlendik.

May

3.sınıf öğrencilerimizle gruplandırma yaparak istasyonlar oluşturduk. Her istasyonda farklı etkinlikler yer almakta ve öğrencilerimiz dersin sonunda etkinlikleri değerlendirdiler.

May

3.sınıf öğrencilerimiz, Anneler Günü'nde annelerine şiir yazdılar ve derste seslendirdiler.

Nis

4. sınıflarımızın gösterisinden sonra sandalye kapmaca, balon şişirme gibi yarışmalarımız yapıldı ve seyirci tarfından coşkuyla izlendi.

Nis

2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz 23 Nisan gösterilerini sergilediler.

Nis

Okulumuz Anasınıfı ve 1/A sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan gösterisi coşkuyla izlendi.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle andık. Çanakkale Zaferimizin 107. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve İstiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ettik. Günün anlam ve önemini anlatan yazı ve şiirler okundu, orotoryo ve koro düzenlendi.

Mrt

3. sınıf öğrencilerimizle Kesirler konusunu meyvelerle ve yaşamla özdeşleştirerek  işledik ve eğlendik.